Wie ben ik?

Wie ben ik?

Het leiden van een bedrijf is hard werken.  Ik begrijp goed dat alle taken die daarbij komen kijken niet altijd bovenaan je to do lijst staan. Waarschijnlijk heb je er geen tijd voor, de kennis niet of er simpelweg gewoon geen zin in.  Geen nood, ik help je graag! Een Virtual Management Assistant is iemand waar je blind op kunt vertrouwen en je de ondersteuning geeft die bij jij nodig hebt zodat je nog meer kunt knallen.


Met veel plezier draag ik bij aan het succes van jouw onderneming, dit door jouw op maat gemaakte ondersteuning te bieden.


Ben jij ondernemer, sta je te popelen om die taken uit handen te geven en denk je dat ik wel iets voor je kan betekenen?  Aarzel dan niet om me te contacteren en dan bekijken we samen bij een virtueel koffie welke aanpak het best bij jouw zaak past. Eenmalig orde scheppen in de chaos of langdurig samenwerken, het kan allemaal.


Ik kijk ernaar uit om jou en je bedrijf te leren kennen en kan niet wachten om samen te werken!


Tot binnenkort.Groetjes

Niki

Bedankt dat je een kijkje komt nemen op mijn website!


Graag stel ik mij kort even voor.


Mijn naam is Niki en ik draai m’n hand niet om voor een rondje administratie.


Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als Administratief onthaalemedewerker ben ik in 2017  gestart als Freelance Management Assistant. Concreet betekent dit dat ik jullie ambitieuze ondernemers ondersteun bij administratieve en boekhoudkundige taken, waardoor jullie meer tijd overhouden voor datgene waar jullie écht voor gekozen hebben bij de opstart van jullie zaak.


Door de jaren heen heb ik bij verschillende bedrijven heel wat kennis en ervaring opgedaan.  Mijn ervaring helpt me uiteraard een eind vooruit om ondernemers goed te kunnen ondersteunen en ontzorgen.  Maar de aard van het beestje speelt ook een belangrijke rol. Ik durf mezelf omschrijven als een enthousiaste, nauwkeurige en flexibele duizendpoot met een ruime kennis van administratieve en boekhoudkundige programma’s en die snel nieuwe informatie oppikt.