Wie ben ik?

Mijn naam is Niki en draai m’n hand niet om voor een rondje administratie.
En als ik daar ook iemand anders mee kan helpen, maakt dat het alleen maar leuker, toch?

Meer dan vijftien jaar ervaring heb ik ondertussen op de teller staan, waarvan bijna 7 jaar als freelance Management Assistant. Concreet betekent dit dat ik jou als ondernemer ondersteun bij jouw algemene administratie, waardoor jij meer tijd overhoudt om je bezig te houden met datgene waar je écht voor gekozen hebt toen je jouw zaak opstartte.

Die ervaring helpt me uiteraard een eind vooruit, maar de aard van het beestje speelt ook een belangrijke rol. Ik durf mezelf wel omschrijven als een enthousiaste, nauwkeurige en flexibele duizendpoot die thuis is in een heleboel administratieve programma’s en die snel nieuwe informatie oppikt. Dat laatste scheelt een hoop inlooptijd. 

Ik kijk ernaar uit om jou en je bedrijf te leren kennen en kan niet wachten om samen te werken!

Liefs 

Niki

Wat zeggen klanten?

Elke week staat Niki ons administratief team enthousiast bij. Geen enkele opdracht schrikt haar af. Door zelf initiatief te nemen waar het nodig is, haar werk met grote precisie af te leveren en haar leergierigheid, is ze een echte aanwinst gebleken. Simpelweg TOP!
Kelly Van Asch
Manager/HR-assistant Corthout Beton - MUA de Zusjes
Niki is een sympathieke, enthousiaste en flexibele assistent. Ik had het genoegen met haar samen te werken voor een tijdelijke opdracht in mijn kantoor. Zoek je iemand die accuraat en punctueel kan ondersteunen bij je administratieve taken? Aarzel niet en contacteer Niki.
Kurt Huysmans
Bestuurder Vanbreda Huysmans nv
Niki is correct, discreet, professioneel, snel en aangenaam in omgang. Kortom, van zodra het zich aanbiedt, doe ik zeker terug beroep op haar.
Bob Torremans
Finance director